Persones amb discapacitat i la COVID-19

 


Poc s'ha parlat en aquesta crisi que estem vivint, de les persones amb discapacitat. Les persones grans, com a principals víctimes de la pandèmia, i els nens afectats per l'aïllament, han estat els col·lectius més presents en el focus mediàtic.

Les persones amb discapacitat, com ja apuntat l'OMS, són també un col·lectiu molt vulnerable a un possible contagi, i en els decrets que es publiquen, no hi ha un protocol clar, un pla d'acció específic, que garanteixi la seva seguretat en les properes fases de desconfinament. De la mateixa manera que s'està preveient i planificant la tornada a les escoles al setembre, que passarà amb els Centres Ocupacionals o els Centres Especials de Treball quan puguin obrir? De quina manera podran visitar els familiars als seus fills?

Les entitats socials de Sant Cugat segueixen treballant al màxim per donar suport, ajudar i atendre persones de diferents col·lectius que pateixen alguna discapacitat o malaltia neurològica, i em trec el barret per les professionals que estan al peu de canó, fent uns esforços extraordinaris, perquè tothom segueixi atès de la millor manera possible.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Creure en la nostra professió

Edats diverses

QUE MAQUES SÓN LES FAVELES!