Una exposició mostra els 10 anys de funcionament del Taller Jove Natura




Una exposició al Casal de Joves TorreBlanca mostra aquests dies imatges dels 10 anys de funcionament del Taller Jove Natura. La inauguració, que ha tingut lloc aquest dimarts a la tarda, ha comptat amb la presència de l'alcalde que ha aprofitat per destacar la necessitat d'un servei com el Taller Jove Natura per prevenir l'exclusió social dels joves. La mostra visitarà a partir del setembre els instituts de la ciutat així com altres equipaments municipals
Fa 10 anys el Taller Jove Natura treballava per evitar l'exclusió laboral dels joves i actualment treballa per prevenir l'exclusió social dels nois i noies.
En la presentació, l'alcalde, Lluís Recoder, ha aprofitat per elogiar la tasca que fa el servei.

Lluís Recoder:
"Aquest és un projecte que intenta que els nois i noies de 12 a 16 anys que fan taller amb monitors i adquireixen hàbits educatius. La millor política social és la prevenció"


Òscar Barril:
"Portem 10 anys prevenint l'exclusió social dels joves, amb activitats d'oci i educatives en temps extraescolar"

Al llarg de la primera dècada de funcionament del servei s'han fet tallers d'esport, de cuina, de reciclatge, per a ser discjòquei i de 'hip-hop' entre d'altres. Prop d'un centenar de persones han passat pel servei.
L'encarregat i educador social del taller, Òscar Barril, explica l'objectiu del taller.
La mostra s'ha inaugurat aquest dimarts a la tarda amb presència d'alguns dels usuaris i famílies, així com també de l'alcalde i la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny. L'exposició es podrà visitar al Casal de Joves TorreBlanca aquest mes. Un cop passat l'estiu, l'organització visitarà els instituts i equipaments municipals com la Casa de Cultura.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Creure en la nostra professió

Edats diverses

QUE MAQUES SÓN LES FAVELES!