Una vintena de joves del Taller Jove Natura engalanen el tió de Sant Cugat

El tió de Nadal de la ciutat ja llueix les seves millors gales gràcies als joves del Taller Jove Natura. Prop d'una vintena de nois i noies d'entre 12 i 16 anys han aprofitat aquest dimecres per vestir i decorar el tió de Nadal, que estarà a la plaça d'Octavià fins el dia de Reis. L'activitat ha estat coordinada pel Taller Jove Natura, un programa de l'Ajuntament que dóna suport als joves de la ciutat amb risc d'exclusió social.

Video

El Taller Jove Natura és un servei preventiu de l'Ajuntament que, fora de l'horari escolar, pretén donar suport i compensar les possibles deficiències socioeducatives dels joves amb risc d'exclusió social de Sant Cugat.

L'activitat de decorar el tió de la ciutat, que ha tingut lloc aquest dimecres, busca treballar aspectes educatius en els joves d'aquest col·lectiu mentre desenvolupen activitats atractives per a la seva edat. Així ho ha explicat l'educador social i responsable del taller, Òscar Barril, a Cugat.cat.

Òscar Barril

"Fem activitats d'oci de caire preventiu, per evitar situacions de risc d'exclusió social. Volem que els joves s'ho passin bé alhora que treballen diferents aspectes"


Gairebé una vintena de nois i noies d'entre 12 i 16 anys del Taller Jove Natura han estat els encarregats de vestir el tió de Nadal, que estarà ubicat a la plaça d'Octavià fins el dia de Reis.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Creure en la nostra professió

Edats diverses

L'EDUCACIÓ SOCIAL ÉS ESSENCIAL