MIRAR AMB ULLS D'INFANTS, UN AUTÈNTIC REPTE

El passat 15 d'octubre vaig assistir al Palau Macaya, a la jornada de presentació de "La Pobresa amb ulls d'Infants".Un luxe, una fortuna i un plaer, formar part dels professionals cridats a reflexionar, pensar i construir, propostes al voltant de la infancia, malgrat que treballar des de dins un banc o una caixa, per la justícia social dels joves, tingui sense cap mena de dubte, totes les contradiccions del món.Però, com diu en Xavier Gómez Revuelta @xavigomezr, "Si en Jaume Funes et truca, no pots dir-li que no".
La jornada la va iniciar en Jordi Longàs, president del projecte més ambiciós de l'Obra Social La Caixa, "Proinfància", i ens va detallar l'estat, les xifres i els territoris d'acció del sistema d'ajudes de La Caixa.
En Jaume Funes @jaumefunes, el va precedir, per situar el moment de la infancia, de les formes de pobresa, i de la necessitat de reflexió dels professionals,dels mitjans de comunicació i de polítics, tos conjuntament.
I finalment en Gonzalo Fajul @gonzalofanjul , periodista especialitzat en l'anàlisi de la pobresa, activista contra la pobresa (com ells es defineix), i responsable i impulsor de @porCausaorg i @masocialorg , ens va presentar en exclusiva("esto no me lo pongaís en twitter), estudis sobre la pobresa infantil, amb un discurs fresc, dinàmic i colpidor.
El 10 de novembre estem citats de nou, ja per seminaris professionals.Un repte molt ambiciós, ser prou empàtics, per ficar-nos en la perspectiva i en la mirada dels infants. 

@jordibernabeu

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Creure en la nostra professió

Edats diverses

QUE MAQUES SÓN LES FAVELES!