L'ESTIU DE CADASCÚ


www.timeout.cat
L'estiu i les vacances més llargues de l'any, ja han començat per a molts santcugatencs. És el moment on res no passa i succeeix tot, a la mateixa vegada. Les rutines, ja són més difícils de mantenir, pels més disciplinats, i el temps sembla que gaudeixi de més llibertat, pels més inconstants.

Els més joves viuen escenaris únics, on recordaran tota la vida, i els adults intenten no restar els dies que queden per tornar a treballar. Ja hi ha alguns que els toca treballar a l'estiu, però no se senten desgraciats, quan a l'octubre marxen una setmana a Londres, o al desembre passen al cap d'any a Nova York.

I els que teniu fills què? Quasi 24 hores al dia, amb la família, tots junts. Un plaer per alguns, un repte per altres llegeixo que el 30% dels divorcis, són al setembre. Els que som pares, vivim molt intensament, les vacances, tant pel costat positiu com pel negatiu. És important saber quines vacances cal fer, segons les edats que hi hagi a casa. En tot cas, descansar no massa...

Quan els fills es fan grans, i fan les seves vacances, enyorarem (o ja enyoreu), quan ens demanaven jugar a pales a la platja i fer un castell de sorra, amb sis túnels subterranis, o fer infinites rondes a l'UNO, fins que es quedin els dits adormits. Gaudim del moment que tot passa massa ràpid.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Creure en la nostra professió

Edats diverses

L'EDUCACIÓ SOCIAL ÉS ESSENCIAL